Våra dagar i Bona

Det kan vara svårt att veta vem som skriver, men vi har en varsinn kategori! En heter Cornelia och en Ksenija. Videobloggarna är gemensamma. Men ett annat kännetecken är att jag (Cornelia), alltid skriver inläggen kursivt och Ksenija skriver vanligt. Just so you know!
______________________________________________________________________________________

Tänkte skirva vad vi har gjort/hållit hus under våran Bona tid. Hihi. Nu har vi varit här i.. fem dagar! Sex days to go.

Dag 1

Tåget gick 10:40 från Tcentralen. Vi kom fram till Linköping 13:50, då blev vi hämtade och var i Bona en timme senare.
Vi började med att packa upp allt och lägga in i garderoberna. Sedan gick vi till stranden och badade hela dagen! På kvällen grillade vi kötbullar, haha. Vi somnade typ 2-3 på natten.

Dag 2

Vi vaknade klockan tolv, vi gick till stranden. Kom hem ungefär fem på eftermiddagen. Då dammsög vi och satte oss i fönstret. Då kom några killar förbi, bondar. Haha. Vi snackade med dom, sen gick vi ut och grillade med Ksenijas brorsa och hans kompis för Ksenijas pappa och hennes låtsas mamma var hos grannarna. Vi var ute med henens brorsa och hans kompis till ungefär 1 på natten. Jag badade med kläder klockan 12, haha! Det var roligt! Vi somnade 7 på morgonen.

Dag 3

Vi vaknade 12:30, gick ner till stranden som vanligt. Mer kommer jag inte ihåg.. vi badade nästan hela dagen. På kvällen grillade vi igen, hihi. Juste, jag vaknade med halsont och huvudvärk.

Dag  4

Vi vaknade vid 13:30, då åt vi frukost och sen gick vi till bryggan och badade. Vi badade inte så länge, eftersom jag hade så ont i halsen. När vi kom hem satte vi oss i fönstret och kollade på folk som cyklade förbi. Vid 19 tiden började vi prata med en kille som vi pratade med på stranden också. Vi gick ut med honom och badade med han och hans lillebrorsa. Efter badet gick vi hem och bytte om, sen gick vi hem till killen och hans brorsa. Där kollade vi på dom när dom grillade, sen gick vi hem runt 22:30. Då åt vi toast och kollade på ett O.C avsnitt. På natten pratade vi till  4 på morgonen.

Dag 5

Vaknade 14:30, vi åt soppa till lunch. Sedan la vi oss i sängen och började fixa bloggen. Nu är det klart! Idag händer inget speciellt, vi skulle åkt flotte men vi ska inte det för jag är sjuk.

Puss

Kommentarer

Skriv din åsikt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0