Pics

'

Haha, vad gör vi?

Syster ska köra flickis, jag passar. Hennes sista flickis som 19åring, hehe..

Flickis

Gruppis

 

Ursäkta ansiktsuttrycket, haha.

 

Btw.. jag är ännu sjukare idag så ingen skola för min del. Har tråkigt nu. Alla är friska förutom jag. Sitter och smsar lite med andreas och lyssnar på musik. Tröttnar inte på Silly boy, hööh. Juste,, idag fyller min storasyster 20år. GRATTIS mitt underbarn! <3

 

Jag och syster i thailand, första dagen

Thailand fjärde dagen

SAKNAR!

 

 

 


I skolan

Jag kom nyss till skolan, har varit på vårdcentralen. Nu har vi svenska, astråkigt. Jag har hela min uppsats sparad hemma så jag kan inte fortsätta. Men det spelar ingen roll, har kommit framåt hemma. Haha Ksenija sa nyss "Här bloggar man som en struts" HAHA. Men jaja.. idag slutar vi typ 15:00. Har träning ikväll, jag är jätteförskyld så jag får se hur mycket jag ska träna. Har lovat Nicole en film på min rondat flickisflickis så det får jag fixa. Ciao c00lingar.

Humor


-

"Kärlek va e de för nått skit den hittar aldrig hit, nej den når aldrig fram"

08:16

Idag har jag ingen träningsverk, I'm surprised! Men.. jag är riktigt jävla förkyld. Mycket mer än igår, ögonen rinner bara och jag är jättesnorig. Har inte tänkt att gå till skolan idag, men kanske efter första lektionen som är lång. Om det blir bättre såklart, det brukar alltid vara värst på morgonen. Nu ska jag äta frukost.. eller se på teve. Puss.

Cohhni..

Cohhni är förkyld. Cohhni gillar det inte. Cohhni ska sova.
... Cohhni kommer ha träningsverk imorgon.

24 januari

Hoooooola.
I fredags sov jag hos Ksenija, vi åkte till Tyresö/Nyfors och var med Filip och Anton. Det var feeett kul. I lördags (igår) sov vi hos mig. Idag ska jag träna, men är jätteförkyld :( Ksenija ska väl ligga och DEGA hemma hiih. Har precis kollat vårat provschema, ohmygod. Jag känner mig redan död.
- Engelska inlämningsuppgift
- Matteprov
- NO prov
- Faktauppsats i SO (6-12 sidor)
- Dagboks inlämning i svenska (6-12 sidor)
- Spanska glosförhör
- Arts läxa
- Musik prov



KILL ME.

Paintskillzzzzz

RIP MINA KÄRA ÄGG

Så kan det gått till...

Haha fattar inte grejen med att jag ritade mig själv som att sno fiskmaten.. men ;d
Ksenijas sugarfisk ser ut som en kondom, hahha.

100121

Ksenijas fiskägg är uppättna, RIP nemo juniors :( Slutade egentligen tre idag, men gick klockan ett.. Med ksenija till la dönk.. :) Sen kom andreas dit oxå, vi satt och snacka och hade allmänt ett tag. Sen åkte jag hem, läste min kära twilight bok, ljudet av ditt hjärta, fastnade i boken så jag var hemma på någon sekund kändes det som. Var nära på att missa att gå av. Ikväll är det träning, blått tema I guess? Det blir KUL! :D Ska fixa mig snart, men först snacka med ksenija och andreas på msn.

Ciao! <3


GLas pulsson


21.25

Schejjna.
Kom hem från träningen för cirka fYRtio minuter sen. Kollade bara på idag eftersom jag ska ta det lugnt, men på tisdag ska jag träna.. lite lugnt kanske. Ska göra eng läxan snart, sen ska jag fixa låtar till min spotifyy listaaa.
Aja.. imorgon ska jag vara med kg, kanskeee sova hos henne? Hur som helst.. vi hörs =)

Ksenija söt på grönan i maj <3


20.08

Söndag. Imorgon är det skola. Taggad? Nej. Haha.
Just nu sitter jag i sängen, nyduschad och mätt. Jag har verkligen ingenting att göra, så jag kollar runt på massa bloggar och facebook. Egentligen borde jag städa mitt rum men jag har verkligen ingen lust, jag hatar att städa. Ska försöka plugga snart, har engelska läxa tills på måndag och noläxförhör om nervsystemet på onsdag. Plättlätt. Cornelia är på träning just nu så jag tror hon uppdaterar ikväll, om hon orkar eller hinner. Ska lägga mig i tid idag igen så jag är pigg imorgon också. I och för sig slutar vi tidigt men får se om jag orkar göra något efter skolan för Cornelia ska nog till sin mormor. Jaja, fan vad jag babblar.


Älskar älskar älskar den här låten.


One two three

 

Coolt att britneys låt som heter "3" är 3:33 lång, HAHA ;D


HAHA

Lyckat! En träning för en månad sen kanske.. fick faktiskt inte så ont i knäna efter :)


16 januari

Vi är hemma hos mig, Ksenija ska typ sova här. Vi ska till stan snart, kanske träffa Andreas senare men vi ska bara gå runt i stan annars och kanske så ser vi någon vi känner. Vi hoers och det blir bättre uppdatering senare, vi har så mycket annat för oss. Huhu.


15 januari

Vi är hemma hos Gabbe nu, jag mår bättre idag som tur är. Vi ska äta middag om nån timme, sen ska vi se på film och vara lite onyttiga ikväll... dieten får vänta haha! Men det blir inte bra uppdatering ikväll. Juste vi ska spela wii också haha. Men ska inte spela utan dom ska.. vill inte svimma igen. Vi hörs!


00:56

Kom hem från sjukhuset/akuten för en halvtimme sen. Jag är helt slut, har ont i huvudet och mår illa. Har tagit typ fem tester + röntgen. Kommer bli sen till skolan imorgon, att jag ens orkar gå... Tänkte bara meddela att jag lever

18.51

Hej alla mina ostbågar! Just nu sitter jag i sägen och bara chillar och lyssnar på musik. Jag kom hem runt halv fem tror jag och duschade direkt. Efter duschen åt jag middagen och sedan satte jag mig vid datorn, geek. Imorgon ska jag och Cornelia sova hos vår hyggliga vän Gabriel. Skojigt! Jag tror vi ska kolla på film, flumma och spela wii! Och Gabbe tvingar mig att ta med mig min dator, hej jobbigt? Jag tror vi ska kolla på Scary movie, klockren film. Tickle-tickle! HAHA, bara Cornelia fattar! Here! Take my hand *sticker fram äckelhanden*, Nooo, give me your other hand! Nooo, this is stronger! Nooo! AAAAAAAH *duns* HAHAHAHAH. Nu ska jag packa min väska och göra lite andra saker. Sen får vi se, tror jag bloggar efter det! Pyss.


Sommar 09.


14 januari

Hellu. Vaknade för nästan 40 minuter sen, var stressad ända fram tills min brorsa vaknade och frågade om jag ville skjuts till skolan ;) Yey! (okej mycket "yey" imina inlägg..) Så han skjutsar mig till skanstull så möter jag ksushi som vanligt klockan 8. Måste bara ringa henne och säga det, men har inga pengar på mobilen så det blir lite SVÅRT. Idag slutar vi sent, har idrott också.. sen när vi har slutat har jag cirka 3 timmar på mig att åka hem, byta om, äta middag och åka till blackan. Har träning ikväll! =D Längtar redan nuu även fast jag har lite träningsverk sen i tisdags. Kommer nog inte hunna uppdatera mer idag, har mycket för mig. Hoppas ksuusha bloggar lite. Vi hörs :)

Jag i Bona, gör en flickis (hade nästan precis lärt mig)

 

Ciao!


Vi är bäst och vi vet det


Inget ska någonsin igen sära på oss. KG ♥ CG, genom allt.


Bilder

KG, CG, Nikita och Gabbe utanför skolan

KG på bron mellan sankt eriksplan och fridhemsplan


Diet eller vad?

Jag ska börja banta, eller äta rätt och äta mindre. Så mycket jag äter är onödigt? Ska gå ner minst 6-7 kilo till sommaren, tänk er? 6-7 kg? Det är grymt mycket, och onödigt fett som inte behövs. THAT'S A DEAL! Hellre pinnsmal än fet. Lår som går ihop är äckligt, speciellt på mig. Mina går inte ihop men typ 1cm från, det är äckligt. Många passar i sin normala eller lite knubbigare. Men jag vill inte vara lite knubbigare, jag ska inte äta mig mätt hela tiden, vill vara något kilo under normal, för känner mig fet redan nu och är bara 14 år och ganska kort om man jämför med kompisar?

Ska defnitivt inte köra på Dessies äckliga diet, men ska:
- Träna mycket hårdare
- Äta mycket mindre (mer sällan, sluta små äta)
- Skippa pajen på donken efter skolan (haha)

Jag vet att jag lyckas, för jag är säker på saken och ger mig inte lätt. Det här är inget jag bara säger, gjorde ungefär samma sak förra våren (men blev vegetarian), jag åt som en mus (haha) och vägde lite då, jag höll min låga vikt tills sommaren, heheh. Blä

18.07

Nu sitter jag här och kEkar boullar (bullar). Eller en bulle då, men .. Haha. Jag och Cornelia gled runt lite efter skolan, fast först drog vi till donken och kEka paj. Sedan vet jag fan inte vad vi gjorde.. vi åkte tunnelbana till Fridhemsplan och GICK (!!!!!) från tunnelbanan till Sankt Eriksplan, för Cornelia inte ville planka. Sjävlmord, mina ben var som isglassar. Sen åkte vi till Skanstull. Det var riktigt kul, haha. Vi log värsta perversa leendet för folk utanför, hahaha. We're green bananas. Sedan åkte jag hem, var trött och frös, haha. När jag kom hem så typ kastade jag mig i badkaret, OMGash, jag kokade seriöst i vattnet. Men det var skönt, så nu fryser jag inte längre.


Sjukt gammal bild.. Våren/sommaren 2008. Överstryckna ansiktet ftw.


Ni måste se det här! (du med Ksenija!)

Ni kommer smälta. Alltså så GRYMMA!


Boys, I'm in control

Hårfärg? Mörkt

Ögonfärg? Spelar absolut ingen roll, men helst inte bruna, det är är lite tråkigt

Näsa? Inte för stor

Kroppstyp? Vältränad, ryggmuskler, bröstmuskler, armmuskel, vadmuskler, lårmuskler, armmuskler är det viktigaste haha. Eller av det där är väl vadmuskler, magmuskler och ryggmuskler sexigast.. och armmuskler.. okej ALLA! Sen ganska lång, eller inte kortare än mig iallafall. Kanske 175cm-190cm?

Godaste killparfymen? Hmm.. ingen speciell.

Klädstil? Tycker som Ksenija på den punkten. Chinos är bara för snyggt, en vanlig t-shirt, hoodtröja och vanliga snygga gympaskor, typ adidas, lacoste eller liknande.

Hårfrisyr? Inte för långt eller för kort, lagom långt så man kan lägga luggen lite och sidan med wax, så galet snyggt hihihi.

Bra med pengar? Det kvittar.

Tönten, normal eller badguy? Töntar = tofflor, så nej tack. Helst normal, lite mer åt badguy hållet. Det är perfekt.

Charmig eller omtänksam? Båda hehe, men hellre charmig än omtänksam. Alltså charm är något man har i sig från början men omtänksam är man åt dom man tycker om. Sen måste personen såklart vara rolig och förstå min "grönabanan" humor. Men sånna perfekta killar finns bara inte på jorden.

Snygg eller söt? Snygg ofcourse.

Vacker, men stor dig eller helt ok men underbar personlighet? Helt okej men underbar personlighet såklart, vem vill ha någon som slåss?

Annat? Nej.. inget jag kommer på. Men ganska långa, charmiga, mörkhåriga, med halvlångt lite waxigt hår och snygg klädstil är den pefekta killen.

Snyggaste kändisen?

Chace Crawford & Zac Efron, no doubt.

http://www.exposay.com/celebrity-photos/zac-efron-hairspray-london-premiere-arrivals-04g0Wa.jpghttp://bittenandbound.com/wp-content/uploads/2008/03/chace-crawford-photo.jpg
PERFEKT hår!                             Inte så illa han heller, huhu, stenhet (haha)

Love

Scheejna!
Kom hem från träningen för en halvtimme sen, FAN VAD BRA DET GICK! Underbara & fina dolphins, bästaste träningen på länge. Kul att se våra gulliga coaches skratta så mycket åt lakanen & örngotten vi skrev & ritade på. Glädje på hög nivå! Jag ska äta en macka och dricka té nu blev inte mätt på baconmackorna, HEHEHE. På fredag ska jag och Ksenija sova hs Gabbe. Vi ska spela wii, det finns tre kontroller! Yey det blir kul! Nej hur som helst, snart måste jag sova om jag inte ska vara en levande död imorgon. Vi hörs!

Boona!


Boys, boys, boys!

Hårfärg?

Spelar ingen roll men helst brunt eller blont, mums.
Ögonfärg? Blå/gröna, heh.
Näsa? Spelar ingen roll.
Kroppstyp? Lång (180 +), vältränad, snygga ben och armar.. Och mage! Maha.

Godaste killparfym?
Ferrari black edition, mums.
Klädstil? Jeans/chinos, vanliga tshirts/skjorta, typ Adidas/Fred Perry skor.. !
Hårfrisyr? Wax, wax, wax.
Bra med pengar? Det är ett plus men inget måste.

Tönten, normal eller badgay?
Normal/Badguy, höhö.
Charmig eller omtänksam? Omtänksam, tror jag.
Snygg eller söt? Åh, svårt.. Helst båda, men jag tror snygg!
Vacker men slår dig, eller helt OK men underbar personlighet? Helt ok men underbar personlighet, faktiskt.

Drömkill kändisen?
Zac Efron, Taylor Lautner och Chace Crawford.



12 januari

Godmorgon ostbitarna ;D
Jag vaknade för en timme sen(!), men jag kunde lika gärna kunnat gå upp nu. Jag var så jeavla trött igår, så gissa när jag somnade....? Halv 8 HAHA! Har aldrig i hela mitt liv somnat så tidigt. Men det var jeavligt skönt att sova så länge, cirka 11 timmar moha. Jag ska möta Ksenija 8, så åker hemifrån om 10 minuter, annars kan jag åka om en halv timme -.- Men vad göör man inte för sin allra bästa vän forever? ;) Nu måste jag stänga av datorn. Hörs imorgon eller ikväll, har nämligen träning till 21! Yay =)

Puss

HAHA!


18.13

Cornelia tvingar mig att blogga. Hon är en ond mänsklig skapelse. Livet är verklig på topp. Skulle iiiinte tro det. Jag är trött, jag är hungrig, jag mår illa och mitt hår är blött. Ska nog äta middag nu och sedan bara kolla på film, orkar ingenting annat. Förlåt Cornelia, men det här är vad jag orkar skriva för tillfället. Herligt.


Boniiiish!


RUN bitch, RUUUN

Heeeey!
Förut: Msnade med folk och lyssande på musik
Nu: Duscha
Sen: Filmtime


Bebo & Lilla Sessan för ca en månad sen! Cutepies.

Första skoldagen

Jag är så sinneschjukt trött. Somnade 03:30 och vaknade 06:50. Förvånar mig att jag ens orkade gå upp i morse. Mötte Ksenija som vanligt klockan 8, vi gick till skolan tillsammans och jag var så trött så jag fick skrattdamp, hade det HELA dagen. Inte längre, nu är jag på dåligt humör. Alla är så lata här hemma, blää. Idag ska jag inte göra någonting, bara vara hemma och ta det lugnt. Efter skolan var jag med Ksenija, Alfred, Yannick, Nikita och Gabbe, vi var på la dönk och gick runt på götgatan haha. Det är iaf skönt att inte ha läxor eller något p åtal om ingenting.. Om några veckor kommer pluggstressen tillbaka you know.. Imorgon har jag träning, ÄNTLIGEN! Saknar programmet och alla underbara delfiner + coaches. Vill bara köra hårdare än någonsin nu! Ska kämpa som en KÄMPE gymnastikmässigt också YEY!

Nu ska jag kolla på ghost whisperer på fyran. Vi hörs!

Bona i somras!


05.08

Godmorgon. Har inte sovit ett fucking skit den här natten. Somnade runt halv tolv, vaknar 01.23. Somnar om och sover till 03.57. Sedan dess har jag inte kunnat somna om. Härligt. Ska till skolan om 2 och en halv timme, tjoho. Fyfan vilken bra start på den här terminen. Haha. Tragiskt. Nu ska jag äta.


Check!

Sommarplaner!

Göteborg 11/6 - 14/6
Jag, Cornelia och Gabbe ska dra till Göteborg precis efter skolavslutningen. Vi ska åka dit på eftermiddagen och sen gå på Liseberg två dagar i rad! Det ska bli sjukt kul!

Bona 30/6 - 15/7 (typ)
Jag och Cornelia ska till Bona och bara ha så jävla kul. Vara ute, bada, sola och bara njuta av sommaren.

Cornelias landställe ? - ?
Sedan ska vi till Cornelias landställe! Vet inte när vi ska dit eftersom jag fyller år den 21 juli och Cornelia den 4 augusti. Men vi får se! Där ska vi också ha kul, visst Cornelia? Hahaha!


Sommar 09. KG & CG!


Eyecandy & en bra låt

Darin är bara smuskigt (mitt ord haha) SNYGG! enligt mig.. han är sexig som FAN!

 

Melissa Horn - Lät du henne komma närmare
Nyhetsmorgon live!


Lite bilder

Jag skulle fota slottet, lite fint sådär.. SEN förstörde ksenija bilden genom att hoppa framför kameran! Eller blev den finare med hennes halva ansikte på sidan? ;d

Mongo killarna som satt och ropade på oss... med jackan över huvudet?

Gabbe och Ksenija, love you guys <3


Våran lilla kisse

Hej ostbitarna våra!
Sitter hemma i soffan nu, ska läggain lite bilder från mobilen till datorn. Lägger upp några i bloggen snart. Fick reda på något hel skumt idag, våran katt Pontus som vi alltid trott har varit en kille är en tjej! Vi såg det för han har inga.. bollar utan en mutta (;d). Vi har inte sätt det innan eftersom han(hon) är så liten, katters kön (haha) utvecklas inte så fort.. xd Men jag hamnade i shock när jag fick reda på det. Men ja.. vad ska Pontus heta nu? Pontina? Pontusina? Ponna? HAHA, tror inte så.. Jag vill att hon (känns fortfarande svårt att säga HON till katten man i mer än en månad kallat han) ska heta Sessan. Eftersom hon är våran lilla prinsessa. Mihi.

Ska fixa bilderna nu, lägger in några snart!

 

 

http://2.bp.blogspot.com/_jnrPthwZIpg/SmqIZfn4Q2I/AAAAAAAAAAM/grWjf1bM2R8/S220/man+symbol.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/archive/6/66/20070220063625!Venus_symbol.svg/120px-Venus_symbol.svg.png


Here we GO

Göteborg 11/6 - 14/6 med Gabbe och Ksenija.
Liseberg i två dagar, WII.

SPIKAT!


Gabbes place

Scheejna!
Vi är fortfarande hemma hos Gabbe, vi har kollat på björn gustavsson THE MOVIE, hahah. Vi ska snart Ke-Ka middag här, sen ska vi hem till VAR och EN. Imorgon är det skola, då får man träffa alla igen. Är ju redan med mina favoriter från klassen men kul att träffa alla andra killkompisar också, hähä. Vi har haft jätteroligt idag, HELA dagen :D! Bestevener får lajf. Kan inte våra 60.000 läsare börja kommentera mer?! HAHA.




Vi har spelat WII idag! ;d


16.22

Hej alla små ostbågar! Haha, roligt namn vi kom på att kalla er söta läsare. Just nu är vi hemma hos Gabbe och spelar wii. Väldigt kuligt. Vi träffades klockan ett i slussen och promenerade till Kungsträdgården. Fyfan vad kallt det är ute, mina ben frös sönder. När vi kom till Kungsträdgården gick vi in på donken och åt. Extremt smaskigt. Vi ska nog stanna här ett tag till och äta middag. Ikväll måste jag nog städa mitt rum och lägga mig i tid. Somnade halv tre idag, icke bra. Gabbe har inga skojiga bilder på sin dator så det blir ingen härlig bild i det här inlägget. Vi hörs senare. :)

10 januari

Jag somnade cirka 1, vaknade av alarmet på mobilen klockan för en timme sen. Vad har jag gjort? Ätit frukost ja.. men INGET mer. Ska gå om fYRtio minuter, blir nog liite sen och föresten så svarar inte ksenija. Hon sover säkert -.-

Vi hörs ikväll eller senare idag när jag kommer hem igen, imorgon börjar skolan, fyattans gubbar vad jobbigt. Men liiiite kul att träffa lite folk igen. However.. cya

Corniis i somras


01.14

  
Godnatt sötnosar. Jag skulle egentligen lagt mig runt tolv men iiiiicke. Jag orkar inte ens resa mig upp från sängen för att tvätta ansiktet och borsta tänderna. Latmaaask jao. Nu ksushi gäspar. Nu det dags att sova.


Sleep tight

Gissa vem som redan är trött.. CORNI. Har precis kollat klart på filmen "I know who killed me" med Lindsay Lohan som huvudrollen, den var lite svår att fatta, krånglig film men slutet var bra. Jag ska borsta tänderna nu, eller först ska jag ÄTA något höhö. Sen ska jag gå och lägga mig, vill vara pigg imorgon när jag ska träffa mina hourtbollar!
Vi hörs imorgon, natti!

Kexigt. Jag i Devils 07/08 maha.


23.16

Imorgon blir det en kul dag! Ska träffa Cornelia bästavän och Gabbe! Har inte varit med Gabbe på typ evigheter, känns det som. Vi ska chilla i stan tror jag. Eller så hittar vi på något som vi alltid brukar göra. Jag vet att det har varit lite dålig uppdatering från min sida men jag har faktiskt ingenting att berätta. Förutom att jag ska äta apelsin nu och lägga mig extra tidigt idag. På måndag börjar skolan, tjoho. Har längtat pytteliiiiite. Det är faktiskt skönt att det ska bli "som vanligt" igen. Alltså rutiner och sånt. Är trött på att dega runt hemma.


Vilken pudding. Saknar hårfärgen :/


MINNS NI?

 

Ohh.. det gör jag!


Watch me

TjenIXen c00lingar!
Ksenija har gått hem nu, jag kollar på "Dance your ASS off", sen ska jag kolla på robinsson med MOR min. Jag är ingen hurtbulle idag, är helt slutKörd. Det är något med mig, Ksenija och gammeldags ord... Huhuh. Tycker synd om min brorsas kompis sebbe, han körde av vägen igår och kunde skadat sig/dött, jättemånga saker som hände under krocken kunde han dött av. Han hade sommardäcken i baksätet och de flög fram i krocken, bredvid honom. Annars kunde han fått det i nacken och brutit den, han halkade av vägen, över på andra körfältet, om det kom en annan bil på det körfältet kunde han också dött och en till olycka skulle skett. Som tur är står han här hemma hos idag, med lite ont i ryggen och nacken. Tänk om han skulle dött.. fyfan!

Sommar 09/BONA


Bara för att

Nu sitter vi i min soffa, vi har kollat på Leagally blond 2 och lite av victoria secret fashion show. Ksenija kanske ska sova här inatt, det beror på vad min moder säger, för min brorsa är hemma och då får vi icke plats -.- Och fick övertala mamma så att vi fick sova i hennes säng sist så... vi får se. Imorgon hade jag tydligen ingen träning, trodde att jag hade det, träningarna börjar först på tisdag. Imorgon blir en boring dag, "dagen innan skolan börjar" SUCK.

Rålis i somras



Save the day

Godmorgon sötnosar! Gissa vem som är vaken? Jag och Cornelia vaknade halv tolv idag, snacka om tidigt med tanke på att vi har gått upp tre-fyra-fem de senaste dagarna. Men nu gick vi iallafall upp ganska tidigt! Skönt att inte slösa bort dagen, det är ju trots allt två dagar kvar av lovet sedan börjar skolan. Just nu spelar Cornelia wii och jag ligger i sängen, haha. Vi ska nog bara ta det lugnt hela dagen och ha kul. Hörs senare!


Liten CG och liten KG i mars.


Awsome bitches

Så lång var den gejm najten, vi har stängt av både wii och sims nu. Eftersom vi måste vända tillbaka på dygnet, blööö. Vi ska gå och lägga oss nu men vi kommer nog ligga och snacka i tusen år. Men innan tre somnar vi väl.. annars kommer jag vara en invalid ko imorgon. Haha, vi har härmat sköanste scenerna från scary movie 2, när den spralliga gammelpågen med damp hand pillar på någons tandborste och stoppar hela cp-handen i kalkon arslet och slickar den, och rör om i potatismoset med den. EUW! Och river bort hans sårskorpa och säger OOPS. HAHA skönaste! Och i scary movie 1 när scream gubben gör cp grimaser. UR-RENAST! Nej.. natti.


                                                                    Gabbe, we miss u!

Gejm najt

Nu sitter vi i mitt rum och chillar gaaalet. Vi ska ha en liten spelkväll! Vi turas om att spela wii och sims, funnie. Nu spelar Cornelia wii och jag ska spela sims. Nyss körde vi något tråkigt spel som jag har här hemma som är minst 100 år gammalt, bondespelet. Typ Farmville a la 90-talet. Vi har också ätit choklad och jag har hunnit sova i 4 minuter, maha. Cornelia har varit flitig idag och uppdater mucho. We like, aiiiight? Nu ska jag starta sims. Smell you later, aligator. Hahahaha *skratta åt sitt egna skämt*


Hahahah, en simsgubbe jag skapade. Hahahahha. Så kul!


Surpuppan Ksushi

Nu sitter jag ehmma hos Ksenija i hennes säng, mihi. Vi är som plåster på varandra, är med varandra hela tiden haha. Bona 28/12-3/1, jag sov hos henne den 6e, hon hos mig den 7e och jag hos henne idag (den 8e) och hon ska sova hos mig imorgon (den 9e). Nu dampar hon sönder för jag la ut en bild på facebook, hon ba jag ser ut som en nerdrogadfitta och hon bråkar med wii. Hon sparkar på väggen (har gjort det 11 gånger), nu låtsas hon att hon blir nerdragen under sängen, hon ligger under den och sparkas

K - Du bryr dig inte att jag ligger här under och dör. När du blir mördad av the grudge och när han stryper dig med sitt könshår ska jag bara SITTA där och inte hjälpa till.

Hm... hon låtsas ju bara bli nedragen HAHA, ankunge.


HAHA i höstas


Skolan..........

Skolan har inte börjat än,, den börjer den 11e. Och vi har REDAN fått saker på provschemat. Kill ME, then call me CHARLIE.


Krull Krigarprinsessan

Vi har kollat på två filmer, Dark Water och How to lose a guy in ten days. Båda filmerna var asbra faktiskt. Vi ska lägga oss och snaaa-ka om livet nu. Ksenija sitter och surar i sängen, hon tycker jag är ego för jag bloggar. Nååååågon är på dåligt humör, LILLA KRULL KRIGARPRINSESSA!

Vi höres imorgon
.

KG & CG i våras


Dark Water

Efter att ha separerat från sin make flyttar Dahlia med sin dotter Cecilia till ett nedgånget hus på Roosevelt Island i New York. När hon har flyttat in upptäcker hon en fuktfläck i taket som kommer från våningen ovanför. Där bor det dock ingen. Cecis lärare berättar att Ceci har en låtsaskompis. När Dahlia pratar med sind dotter hävdar Ceci att Natasha inte alls är någon låtsaskompis utan finns på riktigt.

(från Wikipedia, kör ingen FOKI och kopierar allt, haha)

Dark Water

Samma författare gjorde The ring, så det kanske är något att se?


Hicka är jobbigt

Jag har fått hicka och det är väldigt irriteerande, låter som en ko. Hicka är det värst asom finns och jag hatar det verkligen. Det har fortfarande inte slutat efter fem minuter, som om det hjälper att kolla upp och svälja tre gånger, att bli skrämd eller något annat. NEJ!

FALSKT





Ett år sen när jag var en UTZ!
(zoe längst fram, sen jag och martina, madde och bella, yanira och bratt, anna och ulrika. Insidan av V:et ser jag inte.

All the money in the world

Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på något tråkigt program på 5:an, det heter "Border security". Ksenija är på steppkonsert HAHA (riverdance) i globen med sin pappa och hans familj. Efter konserten får hon skjuts hem till mig. Vi ska äta chips, kolla på dark water och ligga och snacka i vardagsrummet.

Imorogn är det fredag och bara tre dagar kvar tills skolan börjar, buuhu. Men snart börjar cheerleading träningarna igen, längtar! Saknar att träna, är så trött på att vara hemma och dega. Ska fixa mig värsta magmusklerna och lårmuskler (finns det?) Jaja..

Favorit i repris HAHA




7 januari

Vi somnade 08:30 imorse, GREJTANS! Sitter fortfarande hemma hos Ksenija, i hennes säng. Vi vaknade 16:20, av att min mamma ringde på min mobil haha. Vi lekte radiostation tills vi somnade, vi sjugner falskt ska ni veta. Vi skrek som stuckna grisar hela morgonen. Normalt att sjunga "Hallelujah" i kör klockan halv 8 på morgnen, galnaaa. Men vi måste gåå!


Takes one to know one

Vilka töntar vi är, vi har simsat hela morgonen, jag är aptrött nu. -.-
Kines smilisar.. inte för jag har något emot ASIATER då.


Hilarious

Ksenija satte sig ner

C - Ska du inte spela längre precis när jag satt mig va?!?
K - Förlåt då tänkte ge dig mat, MEN NU PASSAR DET SIG ATT VARA KAXIG!
C - Ska jag radera bloggen eller?!?!
K - Gör det då! VEM ska följa med mig till BONA i sommar?
C - Jag kan åka till landet med mina ANDRA vänner.
K - Åhh.. vem!! GABBE ELLER? Han kan väl ge dig massor mat!
C - NEJ DET FINNS ANDRA och jag har råd med egen mat.
K - Var har du den maten? I bakfickan eller? Du kan lika gärna hyvla av en bit av din rumpa, det märks ändå inte.
C - Hur började den hä konverstionen? *skriver*


Våra vanliga konversationer

Cornelia spelar wakeboarding på mitt wii.
K: Du kanske kan kolla hur man håller kontrollen?
C: Men det stod inte?
K: Eh, jo?!
C: Men jag såg inte.
K: Ska jag visa dig hur man gör?
C: Men nej jag vill köra själv?!
K: MEN DU GÖR JU FEL!
C: Men jag vill köra sjäääääääääääääälv.
*Cornelia slutar träna på övningssaken och börjar köra på riktigt*
K: :O:O
K: Du är förfan bättre än mig!!!!!!!!


Extra kexiga på nyår, haha. Checka hattarna. Übersexiga, jaow.


Wii for the win

Ksenija spelar wii, jag var övertaggad när jag spelade. Jag körde en fäktningsspel och när det var som roligaste ville hon köra en gång, då satt jag mig här och blogga, precis när jag bloggar är hon klar, och då vill honatt jag ska spela igen. BARA FÖR ATT JÄVLAS :( Nu ska jag spela iallafall, ganska underhållande.

You can't find a better best friend =)


KIKA IN MITT VITA SIBIRISKA NYLLE!


Ytterst sexiga


The party don't start 'til we walk in

Vi är galna, hyperaktiva och allmänt störda. Vi har precis sätt klart på The ring 2, mycket bättre än ettan! Cornelia är sugen på att göra ansiktsmask. Klockan två på natten. Ja, helt normalt, ofcourse. Men vem har sagt att vi är normala?! Take it or leave it.


Pilska små flickor. På schjälvaste nyårsafton.


We love klistermärken

Vi hittade massa julklistermärken i min hylla och gissa vad? Vi fick en rolig idé och satte på oss klistermärkena i ansiktet.. Haha, typiskt oss! Lägger in några charmiga bilder. Det här kallar vi att bjuda på oss själva!

P.s Cornelia bad mig att säga att hon är vild. Hon kör swordplay på mitt wii och hon är fan galen. Hon svär och kallar folk för roliga djur. Haha. Nyss ba: "James, jävla nyckelpiga". Haha, typiskt vår humor.






You won't believe your eyes

 NY DESIGN!


RSS 2.0